Despre noi

Despagubiri morale

Echipa noastra ajuta persoana vatamata in urma unui eveniment rutier, accident de munca sau malpraxis sa primeasca despagubirile cuvenite de la societatea de asigurare prin negociere directa sau prin hotarare judecatoreasca.

Activitatile sunt supravegheate de catre avocatii coordonatori din sediile centrale aflate la Bucuresti si Sofia, avand acoperire la nivel national atat in Romania cat si in Bulgaria.

Pentru a creste eficienta si a avea rezultatele asteptate de catre clientii nostri, echipa noastra colaboreaza cu avocati specializati din intreaga tara si din Bulgaria.

 

Echipa

Screenshot 2020-06-21 at 21.52.14.png

Alexandra Danescu, Avocat coordonator

alexandra@danescu.net | T.+40746 10 20 70

Alexandru Dumitru, Avocat coordonator

Alexandra Danescu are o experienta de peste 15 ani ca avocat litigant, fiind specializata in dreptul asigurarilor. In tot acest timp, a acumulat o vasta experienta in asistarea si reprezentarea  mai multor companii de asigurare din Romania si Bulgaria. Alexandra gestioneaza dosare complexe de litigii in domeniul asigurarilor, coordonand cu succes mandatele incredintate de catre clientii nostri. Este fluenta in limbile engleza si bulgara.

Alexandru Dumitru este avocat din anul 2005  si detine experienta in gestionarea a numeroase cazuri complexe din domeniul asigurarilor. Cunostintele juridice solide, il recomanda pe Alexandru drept un excelent consilier in numeroasele cazuri pe care le-a finalizat. Este fluent in limbile engleza si germana.

Screenshot 2020-06-21 at 20.15.41.png

Florin Stan, expert evaluator daune

Screenshot 2020-06-21 at 21.46.31.png

Dorel Dumitrescu, expert criminalist

Florin Stan isi desfasoara activitatea in domeniul asigurarilor inca din anul 2000, acumuland o vasta experienta in cadrul societatilor de asigurare in care a activat. El este expert evaluator daune si impreuna cu ceilalti membri ai echipei instrumenteaza cazurile incredintate. Florin este un excelent negociator si este fluent in limba engleza.

Dorel Dumitrescu are o bogata experienta in expertizele criminalistice, fiind fost ofiter de politie. Experienta acumulata in cei peste 25 de ani de activitate ca ofiter criminalist, contribuie la investigarea si fundamentarea cazurilor ce ne sunt incredintate. 

Ionela.jpg

Ionela Beldica, avocat drept civil

Screenshot 2020-06-21 at 20.33.54.png

Cristian Danescu, avocat drept penal

Ionela Beldica este membru al Baroului Bucuresti din anul 2000, fiind un experimentat avocat pledant care isi exercita profesia cu pasiune si interes manifestat in raport de problemele clientului.

Cristian Danescu este avocat din anul 2003 fiind specializat in drept penal. De-a lungul carierei el a reprezentat companii de asigurari din Romania si Bulgaria, avand o insemnata experienta in dreptul asigurarilor. El este fluent in limbile bulgara si engleza. 

Geta.jpg

Georgeta Danescu, expert

Georgeta Danescu a fost membru al Baroului Bucuresti, avand o experienta de peste 30 de ani ca avocat litigant.