O autocisterna cu smoala a zdrobit o masina si a izbit apoi o autoutilitara. Un barbat a muritSoferul automobilului, un barbat de 38 de ani, nu a mai avut nicio sansa. Sotia lui, insarcinata, a ajuns la spital. Alte doua persoane au fost ranite in teribilul accident.


Soferul de 36 de ani care conducea autocisterna incarcata cu smoala se indrepta spre Bacau. Dupa o curba, vehicului a intrat in tangaj, containerul s-a desprins si s-a prabusit peste o masina, care circula pe celalalt sens de mers. Iar capul tractor a lovit o autoutilitara.

“Am vazut catastrofa. Soferul de pe masina rosie. El a zis ca a venit asta cu vagonul in curba. Prima data vagonul s-a rasturnat pe ala cu masina mica.” -  a declarat un martor.

In autoturism se aflau doua persoane - un barbat de 38 de ani, la volan, si sotia lui insarcinata. Masina facuta zob a fost tarata pe sosea pe o distanta de 15 metri.

“Ce bubuitura. A rupt stalpul de lumina din ala mare gros. E nenorocire ce e aici. Ea a scapat. El era mort. Intra in curba cu viteza mare si uite ce fac.” - a declarat un alt martor.

Welcome to your blog post. Use this space to connect with your readers and potential customers in a way that’s current and interesting. Think of it as an ongoing conversation where you can share updates about business, trends, news, and more.2 views0 comments