Screenshot 2020-06-21 at 15.06.45.png
Servicii 

Analiza gratuita a cazului

Intrucat cunoastem dificultatile cu care se confrunta victimele accidentelor sau familiile acestora, echipa noastra vine in sprijinul  dumneavoastra analizand gratuit cazul.

Echipa de specialisti

In urma analizarii aprofundate a tuturor imprejurarilor legate de cazul dumneavoastra, se va forma o echipa de specialisti care sa va reprezinte cel mai bine interesele, atat in negocierea cu societatea de asigurare cat si in fata instantei de judecata.

Colaboram cu experti tehnici si criminalisti; mediatori; medici; psihologi; executori judecatoresti; notari publici; traducatori autorizati; service-uri auto; etc.

Reprezentare in faza de urmarire penala

Drepturile si interesele persoanelor vatamate sau ale familiilor acestora vor fi aparate in fata autoritatilor (Politie, Parchet) de catre avocati cu experienta in domeniu. Este important ca toate aspectele relevante ale cazului dumneavoastra sa fie corect retinute si interpretate de catre organele de cercetare penala. Orice detaliu omis poate duce la o diminuare sau chiar la refuzul acordarii de despagubiri, de catre societatea de asigurare sau instanta de judecata.

Negocierea cu societatea de asigurare

Negocierea cu societatea de asigurare in vederea obtinerii despagubirilor morale si materiale ca urmare a unor evenimente rutiere sau accidente de munca, presupune, intr-o prima faza, formularea unei cereri de despagubire. Aceasta va trebui sa fie sustinuta de o documentatie elaborata, care sa contina toate detaliile ce vor constitui baza acordarii de despagubiri.

Reprezentare in fata instantelor de judecata

Dumneavoastra veti aprecia impreuna cu echipa specializata, daca oferta societatii de asigurare corespunde solicitarilor noastre, iar in situatia in care rezultatul negocierii cu societatea de asigurare este nemultumitor, vom formula cerere de chemare in judecata. Avocatii nostri va vor asista si reprezenta in cadrul procesului, in fata instantei de fond cat si in apel.

Executarea silita

Cunoastem foarte bine faptul ca societatile de asigurare nu respecta obligatiile impuse prin hotararea judecatoreasca, de cele mai multe ori tergiversand plata catre persoanele vatamate sau familiile acestora. Colaborand cu birouri ale executorilor judecatoresti din intreaga tara avem certitudinea faptului ca dispozitiile hotararilor judecatoresti, vor fi puse in aplicare in cel mai scurt timp.

Suntem o echipa de avocati specializata in obtinerea despagubirilor de la societatile de asigurare din Romania si Bulgaria avand experienta de peste 20 de ani in domeniu.